Кандидатом у мери Тбілісі став екс-футболіст київського «Динамо»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі подякував Каладзе за плідну роботу на посаді голови Міненерго й побажав перемоги на виборах мера Тбілісі.

Міністр енергетики Грузії, а в минулому захисник київського «Динамо» та італійського «Мілана» Каха Каладзе має намір поборотися на виборах за посаду мера Тблісі.

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі подякував Каладзе за плідну роботу на посаді голови Міненерго й побажав перемоги на виборах мера Тбілісі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Глави Міноборони Грузії і України обговорили можливість проведення спільних військових навчаньВ рамках двостороннього співробітництва міністри двох країн обговорили перспективу проведення спільних військових навчань.

«Сьогодні останнє засідання уряду, в якому бере участь Каха. На посаді міністра він зміг реалізувати дуже багато важливих проектів, зміг залучити у сферу нашої енергетики іноземних інвестицій більш ніж на мільярд доларів. Упевнений, що в чесній боротьбі в Кахи немає конкурентів в боротьбі за посаду мера Тбілісі», – сказав Квірікашвілі.

Каладзе балотується на виборах мера Тбілісі від правлячої партії «Грузинська мрія».

Міністром енергетики та природних ресурсів Грузії Каладзе був призначений у 2012 році.

На посаді віце-прем'єра – міністра енергетики Грузії Каха Каладзе позначив, що його країна планує зменшити залежність країни від російського «Газпрому» й закуповувати газ в Азербайджану.

Також нещодавно у правлячій в країні партії «Грузинська мрія» позитивно поставилися до можливості відновлення в країні конституційної монархії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: