Тука попередив про підготовку провокацій у Києві

Читать на русском
У столиці плануються заходи щодо дестабілізації ситуації на початку осені; це пов'язано зі стартом наступної сесії Верховної Ради.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявляє, що в столиці плануються заходи щодо дестабілізації ситуації на початку осені; це пов'язано зі стартом наступної сесії Верховної Ради.

Про це він заявив в ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Щодо можливих сценаріїв і дій всередині держави, я володію певною інформацією, що хоч і маргінально-популістичні, але активні сили готуються. У вересні буде спроба «шатати», впевнено «шатати», в Києві. За моєю інформацією, готується сценарій, коли після того, як не вдасться провести дестабілізацію в Києві, будуть спроби зробити це в регіонах», - сказав Тука.

«Я не знаю, офіційно вже є певні заяви від політичних сил чи ні. Я вже розмовляв з людьми, які представляють різні політичні і позаполітичні сили, вони вже готуються на початок вересня, в день відкриття роботи ВР, виходити під ВР. Вимоги до парламентарів у різних сил різні, але головне буде – суспільне обурення. Дай боже, щоб воно не переросло у фізичне протистояння з правоохоронцями або з депутатами, з депутатами навряд чи, вони через підземний хід чухнуть, будемо тільки по закордонних округах ловити», - додав заступник міністра.

Кнопкодавте на здоров'я. Нова сесія Ради почнеться без обіцяного Парубієм законуАндрій Парубій провалив обіцянку виставити на голосування законопроект, який передбачає покарання за кнопкодавство.

Як відомо, наступна, сьома, сесія Верховної Ради розпочнеться з 5 вересня 2017 року і завершиться 2 лютого наступного року. Очікується, що вже восени депутати ухвалять в цілому пенсійну, медичну, освітню реформу, а також розглянуть законопроект «про реінтеграцію Донбасу».

Раніше, Георгій Тука пропонував власний варіант повернення Донбасу.

Нагадаємо, на думку заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Росія намагається штучно змінити демографічний склад Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: