Вдень в зоні АТО було відносно спокійно: 13 обстрілів, один мінометний

Читать на русском
У денний час інтенсивність обстрілів бойовиків дещо зменшилася: з початку доби зафіксовано 13 обстрілів переважно зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

У денний час інтенсивність обстрілів бойовиків дещо зменшилася: з початку доби зафіксовано 13 обстрілів переважно зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Упродовж сьогоднішнього дня активність російсько-окупаційних угруповань дещо зменшилась. Після вчорашніх обстрілів із використанням важкого озброєння бойовики перейшли, в основному, на гранатомети і стрілецьку зброю. Загалом, з опівночі, незаконні збройні формування 13 разів порушили режим перемир’я», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 21 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку під ворожий вогонь потрапили наші позиції біля шахти Бутівка і Авдіївки. А під час обстрілу з озброєння БМП і гранатометів українських укріплень біля Зайцевого під обстріл в черговий раз потрапили будинки мирних жителів.

До вечора противник тільки один раз використовував міномети – близько 5 ранку біля Троїцького в Луганській області бойовики випустили 9 мін з мінометів калібру 82 і 120 мм.

Спокійніше всього було на маріупольському напрямку, де бойовики відкривали вогонь по українських позиціях на підступах до Богданівки і Мар'їнки.

За 20 серпня російсько-окупаційні війська 47 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, двоє військовослужбовців отримали поранення, троє – бойові травми.

Також 20 серпня в штабі АТО заявили, що українські війська не просуваються вперед, а лише займають райони, визначені мінськими угодами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: