Штаб: Українські військові в зоні АТО не перетинають лінію розмежування

Читать на русском
Всі підрозділи Збройних сил України, які беруть участь у проведенні АТО, займають райони, визначені мінськими угодами, і не просуваються вперед.

Всі підрозділи Збройних сил України, які беруть участь у проведенні АТО, займають райони, визначені мінськими угодами, і не просуваються вперед.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«У соціальних мережах продовжує поширюватися неправдива інформація стосовно того, що підрозділи Збройних сил України просуваються вперед і займають нові позиції вздовж лінії фронту. Так, нещодавно з’явилася інформація, що військові підрозділи окремої механізованої бригади пройшли вперед на два кілометри і закріпилися в районі Світлодарської дуги. Прес-центр Штабу АТО повідомляє, що всі підрозділи Збройних сил України, які беруть участь у проведені АТО, займають райони, визначені мінськими угодами. Лінію розмежування ніхто не перетинає», - наголошується у повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 20 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Раніше у штабі АТО заявили, що протягом минулої доби бойовики 30 разів відкривали вогонь по українських позиціях, внаслідок чого один військовослужбовець ЗСУ дістав поранення.

Також стало відомо про затримання бойовика, який брав участь в обстрілі Мар'їнки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: