У Києві поліція провела рейд проти шахраїв-паркувальників

Читать на русском
Зараз на паркувальних майданчиках міста знаходяться особи, які під різними приводами намагаються отримати гроші від водіїв.

Зараз на паркувальних майданчиках міста знаходяться особи, які під різними приводами намагаються отримати гроші від водіїв.

Про це під час рейду повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов, повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Нові правила паркування: навіщо команда Кличка розганяє паркувальників та що зміниться в системі оплатиПолітичний експерт розповів про зміни в законодавстві в частині реформування парковок та припустив, чи матимуть вони результат.

«Вони можуть представлятися як інспектори. Однак справжні інспектори мають іншу уніформу, камери та інші функції. Тому згадані особи на парковках - шахраї, а їхні дії мають ознаки кримінального злочину», - зазначив глава департаменту.

Він підкреслив, що КМДА сподівається на ефективну співпрацю з правоохоронцями, які повинні виконати свою роботу і припинити шахрайство на парковках.

«Крім того, ми закликаємо водіїв в якому разі не давати гроші аферистам на парковках і повідомляти про факти вимагання в поліцію, адже жодна особа не має права приймати готівку», - резюмував Сергій Симонов.

Нагадаємо, на всіх парковках Києва почала діяти безготівкова система оплати - без паркувальників.

А ДФС придумала нові покарання для водіїв авто на іноземних номерах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: