«Укравтодор» готується до будівництва першої платної дороги

Читать на русском
Державне агентство автомобільних доріг України проводить підготовку до запуску будівництва першої концесійної дороги Київ-Біла Церква.

Державне агентство автомобільних доріг України проводить підготовку до запуску будівництва першої концесійної дороги Київ-Біла Церква.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. голови «Укравтодору» Славомір Новак, пише «Слово і Діло».

«За цей рік ми суттєво збільшили фінансування галузі та, відповідно, обсяги ремонтів доріг, змінили самі підходи до ремонтів», - написав керівник агентства.

«Якщо раніше ремонти проходили безсистемно, то зараз ми перейшли до проведення ремонтів за маршрутним принципом, що дозволило стимулювати економічний розвиток цілих регіонів країни», - заявив Новак.

Лоукостери, комфортна залізниця і гроші на дороги: як Омеляну вдається виконувати власні обіцянкиВолодимир Омелян із 35 обіцянок, зафіксованих Словом і Ділом, поки виконав лише 2, ще 25 – залишаються в процесі виконання.

«Ми розпочали підготовку до запуску нових проектів, що фінансуються за рахунок коштів міжнародних організацій, проводимо підготовку до запуску будівництва першої концесійної дороги Київ – Біла Церква», - підсумував він.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що будівництво першої бетонної дороги може розпочатися вже наступного року.

Також Омелян розповів, скільки слугуватимуть нові українські дороги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: