Лоукостери, комфортна залізниця і гроші на дороги: як Омеляну вдається виконувати власні обіцянки

Читать на русском

Аналітики «Слова і Діла» відстежили, як виконує свої обіцянки наймедійніший міністр. Для того, щоб наочно показати успіхи та провали Володимира Омеляна, ми зробили просте, напівжартівливе відео. В головних ролях: міністр і його обіцянки.

З моменту свого призначення на посаду голови Мініфраструктури Володимир Омелян встиг дати 35 обіцянок, 8 з яких провалив і лише 2 – виконав.

Серед найважливіших провалених обіцянок – міністр так і не відремонтував 100 пасажирських вагонів «Укрзалізниці» до кінця 2016 року. Також Омеляну не вдалося використати 19 мільярдів гривень на ремонт доріг. Із зазначеної суми держава в 2016 році витратила лише 10 мільярдів.

Серед планів міністра: запустити національний лоукостер та нові вагони для більш комфортних подорожей.

З практичної точки зору, похвалити Омеляна поки важко, але теоретик він все ж таки непоганий. Зі створенням нових організацій не забарився. Проект агентства інфраструктурних проектів розроблений, Дорожній фонд – створений, щоправда, запрацює лише наступного року.

Как работает министр инфраструктуры Владимир ОмелянСлово і Діло

Раніше ми вже показували, як виконують свої обіцянки очільниця МОЗ Уляна Супрун, голова міненерго Ігор Насалик та міністр екології Остап Семерак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: