Білорусам дозволили будувати автодороги в Україні

Читать на русском
Белавтодор отримав право будувати та ремонтувати автомобільні дороги в Україні. Насамперед відремонтують автодорогу Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань.

Дочірня компанія білоруського державного холдингу «Белавтодор» отримала право будувати та ремонтувати автомобільні дороги в Україні.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».

Названо країни, де знаходяться найкращі та найгірші дороги світуЗгідно з рейтингом якості дорожнього покриття міжнародної організації, The World Economic Forum Україна опинилася на нижніх позиціях списку.

Свідоцтво про реєстрацію з правом здійснення господарської діяльності на території України видано представництву дочірньої компанії холдингу «Белавтодор» ВАТ ДСТ №2 з міста Гомель. Відповідне рішення ухвалене Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Білоруська компанія була визнана переможцем в електронному аукціоні з поточного ремонту ділянки автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань. Наразі виконується процедура укладення договору.

Крім того, найближчим часом на території України свої представництва відкриють ще дві дочірні компанії «Белавтодору» – з Бреста та Гродно.

20-21 липня з офіційним візитом в Україні перебував президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Як зазначив надзвичайний і повноважний посол України в Білорусі в 2010-2011 роках Роман Безсмертний, цей візит Лукашенка продиктований катастрофічною економічною ситуацією в його країні.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, коли в Україні збудують платні дороги.

Нагадаємо, автодорожні організації України планують до кінця 2017 року збудувати близько 290 дорожніх об'єктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: