Зведення штабу АТО 10 серпня: менше 20 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за дев'яте серпня.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, поранивши при цьому одного українського військового.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«В результаті обстрілу один український військовий отримав бойову травму», – йдеться в повідомленні.

У середу в обід, бойовики з одного напрямку – селища Калинове, 6 разів із різних видів зброї били по українським опорним пунктам на луганському напрямку.

На приморському напрямку з мінометів калібру 82-мм бойовики обстрілювали українські позиції неподалік Старогнатівки і Талаківки. 120-мм міномет застосовувався в районі Водяного, Павлополя та Гнутового.

Крім того, близько 21:00 бойовики били по укріпленнях сил АТО з реактивної пускової установки «Град» (Партизан). Щонайменше 27 снарядів лягло в районі Широкиного і 15 поблизу Водяного.

На донецькому напрямку, в середу ввечері, НВФ майже дві години з різних видів зброї вели обстріл опорних пунктів ЗСУ на південних околицях Авдіївки і на шахті Бутівка.

У штабі антитерористичної операції додали, що на постійні вогневі провокації бойовиків, сили АТО кожен раз дають і даватимуть жорстку відповідь.

Нагадаємо, у штабі АТО назвали причину загибелі бійців під Мар'їнкою.

Раніше у ЗСУ попередили, що підведуть до лінії розмежування важке озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: