У ЗСУ попередили, що підведуть до лінії розмежування важке озброєння

Читать на русском
Керівництво АТО відреагувало на активізацію ворожих військ на Донбасі і залишає за собою право на підведення до лінії розмежування важкого озброєння.

Керівництво АТО відреагувало на активізацію ворожих військ на Донбасі і залишає за собою право на підведення до лінії розмежування важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Варто додати, що в разі активізації агресії ворога з систематичним застосуванням важкого озброєння, що призводить до втрат серед українських бійців, керівництво АТО залишає за собою право на підведення до лінії розмежування і застосування нашої важкої техніки і артилерії», - зазначено в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 8 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 8 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За необхідності Збройні Сили України готові не тільки зберегти зазгначену мирними угодами лінію розмежування, а й змусити противника дотримуватися виконання першого і другого пункту Мінських угод.

Близько 4 ранку незаконні збройні формування почали обстріл українських укріплень неподалік Мар'їнки. Під Мар'їнкою загинули 2 українських військових, ще 5 - поранені.

Нагадаємо, в селі Новоолександрівка недалеко від міста Попасна Луганської області сепаратисти ЛНР обстріляли пожежну частину, яка гасила пожежу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: