Поблизу Попасної обстріляли пожежних – штаб

Читать на русском
У селі Новоолександрівка недалеко від міста Попасна Луганської області сепаратисти ЛНР обстріляли пожежний розрахунок, який гасив пожежу.

У селі Новоолександрівка неподалік від міста Попасна Луганської області сепаратисти «ЛНР» обстріляли пожежний розрахунок, який гасив пожежу.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Пожежа сталася близько 10:00 у вівторок, 7 серпня.

Зведення штабу АТО 8 серпня: майже 20 обстрілів, є загиблий і пораненіУ прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за сьоме серпня.

«З боку позицій НЗФ ОРЛО підійшла хвиля вогню від палаючої сухої трави і стала швидко поширюватися в напрямку житлових і господарських будівель населеного пункту. Через зміну напрямку вітру пожежа охопила велику площу. Під загрозою опинилося все село», - сказано в повідомленні.

Під час гасіння пожежі в районі вулиці Садової близько 13:00 відкрили неприцільний вогонь з великокаліберних кулеметів, а їх снайпери здійснили кілька пострілів у напрямку місця, де працювали пожежний розрахунок і мобільна резервна група.

Справитися з пожежею вдалося близько 18:00. Ніхто з місцевих жителів не постраждав, житлові та господарські будівлі також вдалося захистити від вогню.

Раніше повідомлялося, що під Мар'їнкою снайпер убив українського військового.

Нагадаємо, що сьогодні Міноборони скасувало заборону на користування мобільними телефонами в зоні АТО.

Відзначимо, що в ООН раніше назвали країну у якої українці найчастіше просили притулку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: