Зведення штабу АТО 8 серпня: майже 20 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за сьоме серпня.

Російсько-окупаційні війська 7 серпня 18 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один військових загинув, а ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили режим перемир'я. Один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку практично всю ніч тривало вогневе протистояння в районах Авдіївки та на шахті «Бутівка». Бойовики використовували міномети калібру 82 мм, гранатомети, кулемети й стрілецьку зброю. Українські військові симетрично відповіли НВФ.

На луганському напрямку бойовики використовували міномети калібру 82 мм неподалік Кримського та Трьохізбенки. Близько 22:00 вони випустили 6 мін калібру 120 мм по позиціях ЗСУ в районі Новотошківського.

На приморському напрямку НВФ били з мінометів і гранатометів по українських укріпленнях у Новомихайлівці, Чермалику та Водяному. Крім того, в понеділок увечері в результаті гранатометного обстрілу опорного пункту ЗСУ в районі Талаківки двоє військових отримали поранення.

Нагадаємо, в ОБСЄ розповіли, скільки мирних жителів загинуло на Донбасі в липні.

Раніше організація зафіксувала чергове зростання обстрілів на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: