У Житомирській області взяли під варту керівників лікарні виправної колонії

Читать на русском
За клопотанням прокуратури Житомирської області було взято під варту керівник лікарні Райковської виправної колонії та його заступник, яких затримали на хабарі в 5 тисяч доларів.

За клопотанням прокуратури Житомирської області були взяті під варту керівник лікарні Райковської виправної колонії та його заступник, яких затримали на хабарі в 5 тисяч доларів.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу ГПУ.

СБУ затримала на хабарі заступника начальника виправної колоніїОперативники спецслужби затримали заступника начальника неподалік колонії під час отримання усієї суми хабара.

Відзначимо, що 4 серпня Королівським районним судом міста Житомира обом керівникам тюремної лікарні був обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення грошової застави начальнику лікарні – в розмірі майже 135 тис. грн, його заступнику – майже 70 тис. грн.

Також у ході слідства начальнику лікарні виправної колонії та його заступнику повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великих розмірах). Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років із конфіскацією майна.

Раніше САП оголосила підозру в сприянні отримання хабара голові антикорупційного відділу прокуратури.

Нагадаємо, 3 серпня СБУ спіймала на хабарі одного з керівників природного парку в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: