СБУ затримала на хабарі заступника начальника виправної колонії

Читать на русском
Оперативники спецслужби затримали заступника начальника неподалік колонії під час отримання усієї суми хабара.
Затримання хабарника

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи однієї з виправних колоній Дніпропетровщини.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію прес-служби СБУ.

Як в українських судах засуджують хабарників – дослідженняУкраїнські суди за перший квартал 2017 року винесли 36 вироків по корупційних справах, тобто п'яту частину аналогічних рішень, починаючи з 2016 року.

«Правоохоронці встановили, що підполковник внутрішньої служби вимагав 16 тисяч гривень від родича чоловіка, засудженого за наркозлочини», - йдеться в повідомленні.

У таку суму зловмисник оцінив зняття з в'язня дисциплінарного стягнення і підготовку документів до суду для умовно-дострокового звільнення. Оперативники спецслужби затримали заступника начальника неподалік колонії під час отримання усієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Підполковнику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове слідство.

Раніше повідомлялося, що волинська прокуратура затримала суддю Ковельського місцевого суду Волинської області під час отримання ним хабара.

А в Черкасах на хабарі погорів співробітник СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: