СБУ спіймала на хабарі одного з керівників природного парку в Одеській області

Читать на русском
Співробітники СБУ та прокуратури затримали на хабарі одного з керівників Нижньодністровського національного природного парку: ліцензія на організацію незаконного відпочинку або риболовлі на рік коштувала 100 тисяч гривень.
фото: СБУ

Співробітники СБУ та прокуратури затримали на хабарі одного з керівників Нижньодністровського національного природного парку: «ліцензія» на організацію незаконного відпочинку або риболовлі на рік коштувала 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«Зловмисник систематично отримував від підприємців неправомірну вигоду за неперешкоджання господарській діяльності та послаблення контролю за виловом риби. Зокрема, річний «дозвіл» від керівництва на організацію незаконного відпочинку або риболовлю для «туристів» на території природного заповідника коштував одному з підприємців сто тисяч гривень», – розповіли у відомстві.

Правоохоронці затримали підозрюваного під час отримання чергової частини хабара. Раніше в спецслужбі задокументували ще кілька епізодів отримання хабарів.

Нагадаємо, 2 серпня СБУ провела обшуки в міськраді Бучі (Київська область). Мер міста Анатолій Федорук підозрюється в незаконній передачі земельних ділянок у власність своєму оточенню протягом 2006-2012 років і раніше був відсторонений від посади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: