У Сумській області виявили канал контрабанди авто з РФ

Читать на русском
У Сумській області правоохоронці провели затримання жителя Глухівського району, який намагався здійснити незаконне переправлення автомобіля з Росії.

У Сумській області правоохоронці провели затримання жителя Глухівського району, який намагався здійснити незаконне переправлення автомобіля з Росії.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

Чоловік був затриманий у рамках розпочатого обласним ГУНП кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК спільно з представниками прокуратури та Сумського прикордонного загону.

Затримання відбулося на гарячому при спробі передати хабар у розмірі 200 доларів начальнику відділу Сумського прикордонного загону за сприяння в перевезенні з Росії автомобіля без проходження митного контролю.

Зловмисник належав до злочинної групи, яка налагодила схему перевезення з РФ в Україну контрабандних автомобілів через митний пункт пропуску на території області. Її діяльність була повністю розкрита.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про його арешт на підставі ст. 208 КПК.

Раніше на Волині СБУ вилучила контрабандного бурштину на мільйон.

Нагадаємо, в Одеському порту виявили контрабандні сигарети на 27 мільйонів гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: