В Одеському порту виявили контрабандні сигарети на 27 мільйонів гривень

Читать на русском
В Одеському порту в контейнерах із посудом правоохоронці виявили сигарети на 27 мільйонів гривень.

В Одеському порту в контейнерах із посудом правоохоронці виявили сигарети на 27 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише «Слово і Діло».

Два роки на посаді голови СБУ: як виконує обіцянки Василь ГрицакГолова Служби безпеки за два роки в цьому кріслі роздав небагато обіцянок, більшість з яких зміг виконати. Які саме – «Слово і Діло» вирішило показати в спеціальній інфографіці.

«В ході проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» міжвідомчою групою в складі оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби та ГУ ДФС в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області із залученням військовослужбовців Одеського прикордонного загону був перекритий міжнародний канал контрабанди підакцизних товарів з Об'єднаних Арабських Еміратів на територію України», – йдеться в повідомленні.

Так, в ході проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» на території Одеського морського торгового порту в контейнерах, які прибули з міста Дубаї (ОАЕ), замість вантажу «кухонний посуд» виявили 2651 ящик сигарет різних марок без акцизу.

Раніше зі столичного гаража прокуратура вилучила майже 100 кілограмів бурштину.

Нагадаємо також, що під Варшавою раніше викрили підпільний цех із виготовлення сигарет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: