СБУ ліквідувала міжнародну мережу контрабанди зброї

Читать на русском
Служба безпеки України ліквідувала міжнародну мережу по виготовленню, збуту та контрабанди вогнепальної зброї і боєприпасів з центром в Харкові.
Служба безпеки України

Служба безпеки України ліквідувала міжнародну мережу по виготовленню, збуту та контрабанди вогнепальної зброї і боєприпасів з центром в Харкові.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, до складу злочинного угруповання входили близько двадцяти учасників з різних регіонів України, а організатором був житель Харкова, студент одного з вищих навчальних закладів.

Навіщо Росія збільшує військові витрати і що це означає для УкраїниУ 2016 році Росія сформувала до 5 нових дивізій сухопутних військ, 4 з яких зосереджені на західному напрямку і 3 – безпосередньо біля кордонів з Україною.

За інформацією СБУ, зловмисники майже рік купували в Україні та за кордоном стартове, сигнальне, травматичну зброю та переробляли його в бойове. Покупців підшукували через Інтернет, створивши сторінку в одній з російських соціальних мереж.

«Під час багатоходової спецоперації оперативники спецслужби задокументували ряд фактів незаконного збуту членами угруповання бойових пістолетів ПМ і ТТ», - наголошується в повідомленні.

При цьому наголошується, що перше затримання члена угруповання відбулося 28 квітня на міжнародному пункті пропуску «Щербаківка». Тоді один з членів банди намагався вивезти з України два бойові пістолети ПМ і одинадцять травматичних пістолетів.

Раніше повідомлялося, що роросійські терористи на Донбасі мінімум на 750% збільшили кількість забороненого озброєння.

Нагадаємо, СБУ затримала групу торговців зброєю, вивезеного із зони АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: