Саакашвілі про позбавлення громадянства: Ахметов – головний мотиватор Порошенка

Читать на русском
Колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі вважає, що на рішення щодо позбавлення його українського громадянства вплинув Рінат Ахметов.
Міхеіл СаакашвіліФото: ТАСС

Позбавлений українського громадянства колишній президент Грузії і губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі вважає, що на рішення Порошенка щодо нього вплинув мільярдер Рінат Ахметов.

Про це він заявив у інтерв’ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Він злякався, бо він найбільше обізнаний про мої можливості, реально знає, що я можу організувати. Що б він там не говорив, що я провалився і так далі, – він знає, що я знайду спосіб організуватися. Це раз. Друге: Ахметов зараз – головний мотиватор Порошенка. Вони один одного ненавидять, але вони дуже один одному потрібні. Це вже сімейні зв'язки, враховуючи програму його дружини», – зазначив Саакашвілі.

Ігри у громадянство: про небезпеку «прецеденту Саакашвілі»Позбавлення громадянства Міхеіла Саакашвілі є гарним приводом не лише нейтралізувати небезпечного політичного гравця, але й добряче приструнити решту норовливих конкурентів.

Також екс-чиновник підкреслив, що президент увів в комісію, що розглядала питання позбавлення громадянства, представника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, щоб розділити відповідальність.

«Він повністю – заручник Ахметова, тих людей, яких вони провели в СБУ. Він заручник Яценюка і його групи», – додав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що колишній одеський губернатор планує судитися за українське громадянство в Європейському суді з прав людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: