Синоптики обіцяють українцям спекотне закінчення тижня

Читать на русском

Сьогодні в Україні вдень буде жарко. На Півдні і Заході температура підвищиться до 30 градусів і вище. В інших регіонах очікується 24-29 градусів. Вночі буде 11-15 градусів, а ближче до Півдня - до 20 градусів.

У четвер, 20 липня, в Україні днем ​​буде жарко. На Півдні і Заході температура підвищиться до 30 градусів і вище. В інших регіонах очікується 24-29 градусів. Вночі буде 11-15 градусів, а ближче до Півдня - до 20 градусів.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометеоцентру, передає «Слово і Діло».

«Дощі, невеликі і місцями, ймовірні на заході і півночі України. А в цілому - сонячно і ясно. У Києві завтра вночі +15, вдень +28. Нічого серйозного з неба не очікується, лише красиві хмари і ще більш красивий колір неба», - зазначає синоптик Наталія Діденко.

У п'ятницю, 21 липня, днем ​​буде ще спекотніше - до 29-33 градусів. Весь день буде сонячно.

Які обіцянки депутати Верховної Ради повинні виконати за літо?«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок народних депутатів, які вони повинні виконати за літо.

У суботу, 22 липня, в західних областях пройдуть грозові дощі. На решті території сонячно і без опадів. Температура становитиме 31-33 градуси, а на Сході та Півдні місцями взагалі буде 31-37 градусів.

У неділю, 23 липня, дощі пройдуть на всіх Правобережжі. На Заході і Півночі температура трохи спаде - до 25-29 градусів. У Центрі буде 30-33 градуси. Південь і Схід знову будуть в полоні спеки - до 32-37 градусів.

Нагадуємо, що літо в самому розпалі, а це значить, що у багатьох батьків виникає питання, куди можна відносно недорого відправити своє чадо відпочивати і набиратися здоров'я. «Слово і Діло» порівняло в інфографіку приблизні ціни путівок в дитячі табори в різних регіонах країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: