Для росіян влаштовують туристичні поїздки на окупований Донбас

Читать на русском
Російські комерційні структури продовжують злочинну комерційну діяльність на окупованих територіях Донбасу, діючи через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Російські комерційні структури продовжують злочинну комерційну діяльність на окупованих територіях Донбасу, діючи через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Про це повідомляє група експертів «Інформаційний опір», передає «Слово і Діло».

Три варіанти для Донбасу: чи зможе влада визначити статус ОРДЛОГлава Єдиного координаційного центру «Донбас» розповів, чи знайдеться підтримка у Раді для запропонованих законопроектів про статус ОРДЛО.

Зокрема, розповіли в ІС, Таганрозька транспортна компанія і туристична фірма «Супутник-Південь» пропонують «туристичні тури» в окуповані райони Донецької області під назвою «Донецьк Нескорений».

«У «стандартний» триденний тур (вартість - 20 000 руб з людини) входить «розміщення в готелі 4 зірками в центрі Донецька», відвідування Саур-Могили, відвідування стрілецького клубу «Артеміда»(Донецьк), екскурсія «Війна і Мир», відвідування місць боїв під Дебальцевим», - пояснили експерти.

Нагадаємо, командування збройних сил РФ на невизначений термін заборонило підписувати рапорти на звільнення з армії російським військовим, які воюють за терористів на Донбасі.

А 14 березня 2017 року народний депутат України Олександр Дроздик пообіцяв найближчим часом зареєструвати у Верховній Раді законопроект про повернення окупованих територій Криму і Донбасу до складу України. Подивимося, чи вдасться політику виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: