Аналітики «Слова і Діла» розкажуть, з якими невиконаними обіцянками народні депутати йдуть на канікули

Читать на русском
З якими невиконаними обіцянками Верховна Рада восьмого скликання завершить свою шосту сесію? Що мало бути виконано в першу чергу, а тепер чекатиме осені? Розкажуть 18 липня Валентин Гладких і Катерина Пітєніна.

18 липня о 10:30 в прес-центрі агентства УНІАН (Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція порталу «Слово і Діло» на тему «В очікуванні обіцяного: з чим депутати йдуть на канікули».

В ході прес-конференції головний редактор порталу «Слово і Діло» Катерина Пітєніна розповість, які обіцянки народних депутатів України напередодні початку літніх канікул парламенту залишаються невиконаними.

Стало відомо, як виконують обіцянки позафракційні нардепиПідбиваючи підсумки шостої сесії парламенту VIII скликання, «Слово і Діло» підготувало рейтинг найбільш відповідальних і безвідповідальних позафракційних нардепів.

Зі свого боку, політичний експерт Валентин Гладких проаналізує виконані та невиконані обіцянки народних обранців. Окремо експерт розповість про рейтинги найбільш відповідальних і безвідповідальних фракцій, народних депутатів-представників комітетів, мажоритарних округів, а також депутатів, що були дообрані в 2016 році. Також політолог порівняє відповідальність наймолодших та найбільш досвідчених членів українського парламенту.

Акредитація за номером телефону: (067) 472-73-07.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: