Порошенко підтримав ідею створення нового міністерства

Читать на русском
Порошенко доручив депутатам та міністрам проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів України.

Президент Петро Порошенко доручив депутатам та міністрам проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів України.

Про це він сказав під час робочої поїздки до Сум у середу, 12 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Хочу звернутися до Верховної Ради та уряду з дорученням проаналізувати можливість створення Міністерства ветеранів, адже саме на їхньому прикладі мають виховуватися майбутні покоління захисників Вітчизни», – заявив Порошенко.

«Життя на нулі»: АТОвці презентують мистецький проект про щоденний побут на передовій«Життя на нулі» – це те мистецтво, яке зародилося в окопах і потім допомагало виживати і в окопах, і в полоні, допомагає і зараз у мирному житті. Учасники проекту мають досвід 2-3 років перебування в АТО й хочуть бути почутими».

За його словами, потрібно зробити все можливе для того, щоб ветерани відчували свою захищеність з боку держави.

«За моїм дорученням у всій державі створюються Центри допомоги учасникам АТО. Ми також маємо створити Міністерство у справах ветеранів», – зазначив президент.

«За 2,5 роки в АТО взяли участь 300 тисяч українських воїнів. Хочу подякувати кожному ветерану АТО», – додав Порошенко.

Нагадаємо, 15 червня про необхідність створення Міністерства у справах ветеранів заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Також зазначимо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков озвучив статистику самогубств серед ветеранів АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: