Кривенко не спрямував депутатський запит про надання 1100 квартир ветеранам АТО

Читать на русском
Керівник заявив, що спрямує депутатський запит та оприлюднить у своєму Facebook інформацію про надання 1100 квартир ветеранам АТО згідно з програмою державної підтримки.

Народний депутат України, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Віктор Кривенко залишив невиконаною власну обіцянку спрямувати депутатський запит щодо інформації про отримання квартир ветеранами АТО.

Як повідомляє «Слово і Діло», Кривенко пообіцяв це 26 квітня 2017 року в ефірі соціально-політичного ток-шоу.

Він заявив, що спрямує депутатський запит та оприлюднить у своєму Facebook інформацію про надання 1100 квартир ветеранам АТО згідно з програмою державної підтримки.

Втім, протиягом місяця після обіцяного, Кривенко так і не поцікавився квартирним питанням ветеранів: на сайті українського парламенту «Слово і Діло» не знайшло депутатського запиту нардепа стосовно житла АТОшників. Не знайшлося відповідного посту й у Фейсбуці народного обранця.

Зазначимо, квітні Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає компенсацію ветеранам АТО та внутрішнім переселенцям половини вартості житла.

Також нагадаємо, кілька днів тому народний депутат від фракції БПП Віктор Кривенко очолив партію «Народний Рух України». Рівень його політичної відповідальності на сьогоднішні — 44%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: