11 липня в АТО: сім обстрілів бойовиків позицій ЗСУ, поранений один військовий

Читать на русском
На Донбасі з початку вівторка, 11 липня, російсько-окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

На Донбасі з початку вівторка, 11 липня, російсько-окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, переважно в темний час доби, один боєць отримав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 11 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування з кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО в районі Павлопіля. Вночі бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки з гранатометів і кулеметів.

На Луганському напрямку окупанти вели вогонь з гранатомета по українських позиціях в Троїцькому, в результаті один військовий отримав поранення. З міномета 82 калібру, гранатометів і стрілецької зброї - по селищу Березове.

На Донецькому напрямку проросійські бандформування обстріляли українських захисників в районі Авдіївки.

Відзначимо, за минулу добу, 10 липня, російсько-окупаційні війська вчинили 22 обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких загинув один український військовий.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов анонсував голосування про завершення АТО вже восени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: