Зведення штабу АТО 11 червня: понад 20 обстрілів, є загиблий

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 10 липня.

За минулу добу, 10 липня, російсько-окупаційні війська здійснили 22 обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких загинув один український військовий.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Минула доба в зоні проведення АТО не пройшла спокійно. Вже традиційно активні провокації ворога фіксувалися ввечері та вночі ... На жаль, не минула вчорашня доба й без втрат. Близько 19 години в районі Станиці Луганської внаслідок підриву загинув один український воїн», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку зафіксовано 12 обстрілів позицій сил АТО. Після 18 години бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку, Березове. По селищу Широкине близько 10 вечора били з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Також ворожі кулемети працювали по Талаківці та Мар’їнці. У відповідь на провокації ворога українські захисники здебільшого відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку бойовики ввечері та вночі били з мінометів 82-го калібру по селищам Малинове та Катеринівка. Провокативні обстріли з великокаліберних кулеметів були й по наших позиціях у Новотошківському та Новозванівці.

На донецькому напрямку з району Ясинуватої незаконні збройні формування близько 18 та 22 години з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецького озброєння вели вогонь по Авдіївці.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов анонсував голосування про завершення АТО вже восени.

Раніше в штабі АТО розповіли про ситуацію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: