Карта АТО: ситуація на сході України на 11 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 11 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

Загалом протягом доби бойовики 22 рази порушили режим перемир'я. На жаль, доба не минула без втрат. Близько 19-ї години, в районі Станиці Луганської в результаті підриву загинув один український воїн.

Напрямки

На маріупольському напрямку противник здійснив 12 обстрілів українських позицій. Після 18 годин бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку, Березове. По селищу Широкине близько 10 вечора били з великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Також ворожі кулемети працювали по Талаківці і Мар'їнці. У відповідь на провокації ворога українські захисники здебільшого відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку противник ввечері і вночі бив з мінометів 82 калібру по селищам Малинове і Катеринівка. Провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів були і по наших позиціях в Новотошківському і Новозванівці.

На донецькому напрямку з району селища Ясинувата незаконні збройні формування близько 18 і 22 годин з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецького озброєння вели вогонь по Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: