Зіткнення в Гамбурзі напередодні G20: постраждало 76 поліцейських

Читать на русском
Напередодні саміту G20 на вулицях Гамбурга в Німеччині тривають акції протесту з вимогою змінити курс світової політики.

Напередодні саміту G20 на вулицях Гамбурга в Німеччині тривають акції протесту з вимогою змінити курс світової політики.

Як повідомляє DW, увечері 6 липня демонстрації місцями переростали в зіткнення з поліцією, є затримані, передає «Слово і Діло».

Перша зустріч Путіна з Трампом: на що не варто сподіватися та яким може бути результат переговорівПолітичний експерт розповів, чого очікувати від переговорів лідерів Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки.

За останніми даними, в зіткненнях постраждало 76 співробітників поліції. Інформації про поранених демонстрантів немає.

Окремі групи хуліганів продовжують порушувати громадський порядок на вулицях міста, але в цілому поліція зазначає поступову нормалізацію ситуації. В районі сквот Рота Флора (в кварталі Шанценфіртель) горять велосипеди, сміття та інші предмети. Полум'я досягає трьох метрів у висоту.

На деяких вулицях на проїжджій частині розкидані дорожні шипи. Як говориться в повідомленні, поліція припускає, що тим самим радикально налаштовані учасники протесту хотіли вивести з ладу автомобілі правоохоронців.

Як відомо, 12-й саміт G20 в Гамбурзі відбудеться 7 та 8 липня 2017 року.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним в рамках саміту G20.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: