У Гамбурзі – пікети й сутички напередодні G20

Читать на русском
Гамбурзька поліція перешкодила демонстрантам, які хотіли встановити наметове містечко на півострові Ентенвердер на березі Ельби.

В Гамбурзі відбулися сутички між поліцією та протестувальниками проти політики G20 за кілька днів до відкриття саміту країн Великої двадцятки.

Про це повідомляє Deutsche Welle, передає «Слово і Діло».

Гамбурзька поліція перешкодила демонстрантам, які хотіли ввечері в неділю, 2 липня, встановити наметове містечко на півострові Ентенвердер на березі Ельби.

У поліції заявили, що демонстрація була дозволена, але організаторів заздалегідь попередили, що забороняють влаштовувати табір для ночівлі.

На місці демонстрації ввечері в неділю перебували близько 600 людей. Деякі з них почали встановлювати намети. Правоохоронці завадили учасникам акції та прибрали одинадцять наметів.

Німеччина заборонила охоронцям Ердогана в'їзд на саміт G20Влада Німеччини повідомила Анкару про те, що охоронцям президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана буде заборонений в'їзд до Німеччини на саміт «великої двадцятки» 7 і 8 липня в Гамбурзі.

Речник поліції стверджує, що демонстранти жбурляли в правоохоронців повітряні кульки, наповнені фарбою. Поліцейські застосували проти кількох учасників акції перцевий спрей.

За даними поліції, одного протестувальника затримано.

Нагадаємо, напередодні, за кілька днів до саміту G20, у Гамбурзі тисячі людей вийшли на першу велику демонстрацію.

Як відомо, 12-й саміт G20 у Гамбурзі відбудеться 7 та 8 липня 2017 року.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним у рамках саміту G20.

Також зазначимо, що заяви на носіння зброї для своїх працівників служби безпеки подали делегації майже половини офіційних учасників саміту Великої двадцятки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: