В Україні з'явиться Поліцейська академія

Читать на русском
Поліцейська академія Національної поліції України буде розташовуватися в Києві на вулиці Народного ополчення, 9.

Голова Національної поліції Сергій Князєв разом з керівником Департаменту кадрового забезпечення підписав наказ і затвердив відповідне положення про створення Поліцейської академії Національної поліції України.

Про це Князєв написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

2 роки реформі МВС: що сьогодні являє собою Національна поліція«Слово і Діло» проаналізувало стан реалізації першого етапу реформи МВС – впровадження нової Національної поліції в Україні.

За його словами, Поліцейська академія Національної поліції України буде розташовуватися в Києві на вулиці Народного ополчення, 9. Перший набір складе 500 поліцейських, а в подальшому планують приймати по 1-1,2 тис. курсантів.

Голова Нацполіціі підкреслив, що метою створення Академії є «зменшення кількості браку під час найважчої процедури - кадрового відбору».

Твоя нова поліція. Десять фактів про Нацполіцію України. ТЕСТ«Слово і Діло» пропонує Вам перевірити свої знання про молоду вітчизняну правоохоронну структуру – Національну поліцію, котра сьогодні, 2 липня, святкує другу річницю створення.

«З часом громадяни перестануть бачити при спілкуванні з поліцією бездушних, малоосвічених, незацікавлених в кінцевому результаті і невмотивованих чиновників у поліцейській формі», - зазначив глава Національної поліції.

Князєв запропонував нову систему набору: «прийшов в поліцію - попрацював патрульним або на інших рядових посадах (крім деяких специфічних підрозділів)».

«За покликом серця і наявності професійних якостей можемо рекомендувати для навчання у вищих навчальних закладах системи МВС патрульного з 1-3-річним досвідом. І тоді він повною мірою зможе зрозуміти: стаціонарна або дистанційна форма навчання, адже він вже мотивований», - розповів глава відомства.

Відзначимо, днями виповнилося два роки Національної поліції: «Слово і Діло» проаналізувало, що обіцяли правоохоронцям політики.

Раніше в Києві запустили «Муніципальну варту».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: