Луценко озвучив, кого ще з депутатів «Опоблоку» можуть притягнути до відповідальності

Читать на русском
Якщо Генпрокуратура виявить факти несплати податків депутатом від фракції Опозиційного блоку Олександра Вілкула, то до кінця літа в парламенті може виявитися подання на притягнення його до відповідальності.
фото: vilkul.ua

Якщо Генпрокуратура виявить факти несплати податків депутатом від фракції «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула, то до кінця літа в парламенті може виявитися подання на притягнення його до відповідальності.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Була призначена позачергова документальна перевірка його (Вілкула – ред.) податкових справ. Вона встановила відмінність між тим, що було сплачено і тим, що потрібно було заплатити», – сказав він.

«У найближчі дні, відразу після отримання документів з Дніпровської ДФС ми зареєструємо виробництва і після цього за час літніх канікул парламенту підготуємо всі необхідні матеріали. Якщо дійсно буде встановлено несплату податків, то народний депутат Вілкул відповідатиме як і інші особи», – додав Луценко.

Нагадаємо, 5 липня співробітники Державної фіскальної служби України в Дніпропетровській області провели позапланову перевірку доходів Вілкула, в результаті податківці виявили 19,6 мільйона гривень несплачених податків.

10 червня Вілкула викликали на допит в ГПУ з приводу зіткнень в Дніпрі 9 травня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: