Нардепа Вілкула знову викликають на допит

Читать на русском
Вілкула вдруге викликали на допит з приводу сутичок 9 травня в Дніпрі, тому що за попереднім викликом він не з'явився.
Олександр Вілкул

Народного депутата України, одного з лідерів «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула вдруге викликали на допит з приводу сутичок 9 травня в Дніпрі, тому що за попереднім викликом він не з'явився.

Про це «Радіо Свобода» повідомили в прокуратурі області, передає «Слово і Дело».

«Кривава Мері». Хто стоїть за вбивством менеджера «Укрспирту»?У зв’язку з тим, що редакція порталу не отримала документів на підтвердження викладеної в статті спірної інформації, з метою усунення суперечностей навколо зазначеного матеріалу, було прийнято рішення про його виключення з матеріалів сайту.

Як зазначив заступник прокурора Роман Токар, на початку досудового розслідування Олександр Вілкул був допитаний як свідок.

«З урахуванням того, що були здобуті додаткові дані, які, скажімо так, дають підстави для питань по деяких додаткових питаннях, ми викликали на допит. Але в зв'язку з тим, що він перебуває у службовому відрядженні, він не з'явився, тому був повторний виклик», - зазначив Роман Токар.

Нагадаємо, що Київський райсуд Полтави 29 травня продовжив розгляд справи мера Харкова Геннадія Кернеса.

Раніше повідомлялося, що СБУ допитала Савченко у справі Геращенко.

А 14 березня 2017 року Вілкул заявив, що через місяць, коли закінчиться імунітет чинного Кабміну, фракція «Оппоблока» вимагатиме його відставки. Але політику так і не вдалося виконати своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: