У Вілкула знайшли несплачених податків на 19,6 мільйона гривень

Читать на русском
ДФС передала матеріали у справі Вілкула за фактами можливого незаконного збагачення і ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах ГПУ.

Співробітники дніпропетровської Державної фіскальної служби України позапланово перевірили доходи народного депутата від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула, в результаті податківці виявили 19,6 мільйона гривень несплачених податків.

Про це в Facebook написала в.о. начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук, повідомляє «Слово і Діло».

Перевірка стосувалася питань сплати в бюджет податку на доходи фізосіб і військового збору.

«Перевіркою даних, відображених в електронній декларації за 2015-й рік встановлено перевищення стану над загальною сумою отриманих особою доходів на суму 72,9 млн гривень, що призвело до несплати до бюджету податків і зборів на суму 19,6 млн грн.», - йдеться в звіті фіскалів.

Розслідування справ народних обранців підпорядковане Генеральній прокуратурі України, тому ДФС передала матеріали у справі Вілкула за фактами можливого незаконного збагачення і ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах ГПУ.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Вілкул та Колесник наймали тітушек в Дніпрі 9 травня.

А 10 червня Вілкула викликали на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: