Снайпер бойовиків поцілив в українського військового, в штабі АТО говорять про відсутність загиблих

Читать на русском
Він любив читати. І йому привозили книги. З ним цікаво було говорити. Про все. Він був вірним побратимом. Йому довіряли. Він не підводив. Тієї ночі під вогнем перемир'я його дістала куля снайпера. В серце. Зачепила верх броніка й залишилася.

У вівторок, 4 липня, в зоні бойових дій на Донбасі від снайперської кулі бойовиків загинув український військовослужбовець із Закарпаття Володимир Бричак.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook «Закарпатській Легіон», передає «Слово і Діло».

Трагедія сталася на бойових позиціях ЗСУ під Горлівкою.

«Тієї ночі під вогнем «перемир'я» його дістала куля снайпера. В серце. Зачепила верх броніка й залишилася», – йдеться в повідомленні.

Про Бричака відомо, що він родом із Берегова, був бійцем 15-го окремого гірсько-піхотного Севастопольського батальйону – підрозділу у складі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, що базується в Ужгороді.

«Він любив читати. І йому привозили книги. З ним цікаво було говорити. Про все. Він був вірним побратимом. Йому довіряли. Він не підводив», – так згадали про загиблого друзі.

Водночас у черговому рапорті штабу АТО в Facebook станом на 6:00 5 липня зазначається, що «жоден український воїн внаслідок ворожих обстрілів минулої доби не постраждав».

Також нагадаємо, що ввечері 4 червня прес-центр АТО повідомляв про відсутність загиблих.

Бойовики ОРДЛО не відповідають на запити української сторони про долю й місце утримання полонених українців, зокрема зниклого журналіста Станіслава Асєєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: