В ОБСЄ закликали бойовиків припинити напади на спостерігачів

Читать на русском
Спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Мартін Сайдік закликав представників ОБСЄ припинити атаки на спостерігачів.

На засіданні Тристоронньої контактної групи в середу, 5 липня, спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Мартін Сайдік закликав представників ОБСЄ припинити атаки на спостерігачів.

Про це повідомила прес-секретар представника України в групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер в Facebook, передає «Слово і Діло».

Кийок проти Путіна: навіщо Тіллерсон і Столтенберг їдуть в УкраїнуЖурналіст Денис Попович розповідає, що може стати метою візитів в Україну державного секретаря США та шефа НАТО.

«Українська сторона в черговий раз звернула увагу на атаки, на безпеку співробітників СММ ОБСЄ, які як і раніше відбуваються на непідконтрольній Україні частині Донбасу. Всі випадки насильства по відношенню до співробітників місії повинні бути розслідувані, а винні - строго покарані. В першу чергу, це стосується трагічного інциденту, через який в квітні 2017 загинув представник СММ. Про наростаючу агресію по відношенню до патрулів СММ на території ОРДЛО сказав сьогодні і спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Мартін Сайдік: він закликав представників ОРДЛО не допускати такого розвитку подій», - написала вона.

Раніше місія ОБСЄ виявила в «ДНР» шість невідведених гаубиць.

Нагадаємо, 30 червня в ОБСЄ розповіли, як діє «хлібне перемир'я».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: