ОБСЄ евакуювала польовий офіс із Попасної

Читать на русском
Спостерігачам Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ довелося евакуювати свій польовий офіс у Попасній Луганської області через обстріли з боку бойовиків.

Спостерігачам Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ довелося евакуювати свій польовий офіс у Попасній Луганської області через обстріли з боку бойовиків.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК, передає «Слово і Діло».

Більше віри в свою країну: хто заважає Україні вступити в НАТОЖурналіст Денис Попович назвав причини, які заважають Україні отримати статус члена Північноатлантичного альянсу.

Повідомляється, що вночі 29 червня 2017 року бойовики «ЛНР» обстріляли представництво СММ ОБСЄ, розташоване в Попасній. Вони застосували заборонені мінських угодами 82-мм міномети, а також зенітні установки і стрілецьку зброю.

«Постраждалих серед співробітників місії ОБСЄ немає. Такими збройними нападами НВФ ОРДЛО намагаються залякати представників місії ОБСЄ і змусити їх згорнути свою роботу на луганському напрямку», - наголошується в повідомленні.

У СЦКК додали, що докладна інформація з приводу нападу буде опублікована найближчим часом на офіційному сайті СММ ОБСЄ в Україні.

«Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі дії НВФ Орлоя і кваліфікує їх як грубе порушення досягнутих раніше угод», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, президент Франції Еммануєель Макрон хоче побачити доповідь ОБСЄ про ситуацію на непідконтрольних Україні ділянках кордону з РФ.

А 24 червня ОБСЄ виявила пошкодження в Південно-Донбаському водопроводі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: