У Києві почалися роботи з відновлення газопостачання на ТЕЦ-6

Читать на русском
Блакитне паливо буде подано на станцію в понеділок, 26 червня, коли ПАТ «Київгаз» буде готове забезпечити поставки.
ТЕЦ-6. Київ

«Київтрансгаз» почав роботи по відновленню газопостачання на столичній ТЕЦ-6.

Про це повідомив радник міністра енергетики і комунальних послуг Максим Белявський, передає «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

П'ять районів Києва можуть залишитися без гарячої води до жовтняЧастина жителів столиці можуть залишитися без води до середини осені – до початку опалювального сезону.

«Розпочато роботи з відновлення газопостачання ТЕЦ-6, газотранспортна система повністю готова. Блакитне паливо буде подано на станцію в понеділок, 26 червня, коли ПАТ «Київгаз» буде готове забезпечити поставки», - сказав Белявський.

Відзначається, що ТЕЦ-5 продовжує споживання газу в обмеженому режимі.

Нагадаємо, 30 травня «Київтрансгаз» повністю зупинив газопостачання столичної ТЕЦ-6, яка забезпечує гарячою водою та опаленням (взимку) житлові масиви Оболонь, Троєщину, Райдужний і Воскресенський масиви. Причиною відключення стали борги держави і споживачів. Станом на 1 травня борг за теплоенергію склав майже 4,9 млрд грн.

Раніше глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик просив уряд дати доручення оператору газотранспортної системи України «Укртрансгазу» відновити подачу газу на київську ТЕЦ-6.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: