Насалик просить уряд відновити газопостачання ТЕЦ-6 в Києві

Читать на русском
Глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик просить уряд дати доручення оператору газотранспортної системи України Укртрансгазу відновити подачу газу на київську ТЕЦ-6.

Глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик просить уряд дати доручення оператору газотранспортної системи України «Укртрансгазу» відновити подачу газу на Київську ТЕЦ-6.

Про це він сказав під час селекторної наради, присвяченої підготовці до проходження опалювального сезону 2017-2018 років, передає «Слово і Діло».

Споживач проти монополіста: чому киянам відключають гарячу водуДиректор енергетичних програм Центру Разумкова розповів, чи має право Київенерго відключати гарячу воду влітку, і що робити споживачам.

Виконуючи доручення віце-прем'єра Кістіона, міністерство провело засідання і дало протокольне доручення «Укртрансгазу» приєднати Київську ТЕЦ-6.

«Однак, протягом 5 днів це питання так і не було вирішене, не пояснюючи чому. Тому, я б хотів, щоб ви дали протокольне доручення для того, щоб ТЕЦ-6 була підключена до газу», - сказав Насалик.

Незалежний експерт з питань енергетики розповів «Слову і Ділу» про відключення гарячої води в п'яти районах столиці.

Як відомо, п'ять районів Києва можуть залишитися без гарячої води до жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: