Трамп доручив Держдепу працювати над поліпшенням відносин з РФ

Читать на русском
Президент США при цьому закликав не допустити, щоб розслідування про зв'язки його штабу з росіянами перешкодило цьому.

Глава Держдепу США Рекс Тіллерсон заявив, що президент Дональд Трамп попросив його відновити відносини з Росією, не допустивши політичної нестабільності в зв'язку з розслідуванням можливих зв'язків передвиборного штабу Трампа з росіянами.

Про це повідомив глава Держдепу Рекс Тіллерсон, пише агентство Голос Америки, передає «Слово і Діло».

Нам потрібна заборона на в'їзд до США – ТрампПрезидент США Дональд Трамп заявив, що американцям потрібно повернути їх права на безпеку та вважає за необхідною заборону на в'їзд в країну.

За його словами, відносини з Росією перебувають на низькому рівні і все більш погіршуються, і Трамп попросив його спробувати стабілізувати відносини і відновити довіру.

При цьому глава Держдепу зазначив, що не може коментувати подробиці розслідування щодо російського втручання у вибори, оскільки у нього немає точних відомостей.

Він також заявив, що Трамп сказав йому, що для нього не повинно бути перешкод для роботи по поліпшенню відносин з Москвою.

Держсекретар підкреслив, що Трамп абсолютно чітко сказав, що потрібно працювати над відновленням зв'язків в тих областях, в яких можна досягти прогресу.

Відзначимо, що в квітні Тіллерсон назвав Україну перешкодою для відносин з Кремлем, а в травні він заявив, що відносини США і Росії неможливо перезавантажити або почати з чистого аркуша.

Як відомо, адміністрація Трампа вимагала від Верховного суду відновити дію міграційного указу.

Нагадаємо, раніше світові лідери прокоментували рішення Трампа щодо Паризької угоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: