У Кремлі вимагають від США пояснень щодо санкцій

Читать на русском
Члени Ради безпеки всесвітньої організації одноголосно прийняли резолюцію, про розширення санкцій відносно КНДР. Під санкції потрапили і російські компанії.

На засіданні Радбезу ООН, на якому ухвалили резолюцію, про розширення санкцій відносно КНДР представник РФ Володимир Сафронков зажадав пояснень включення США до цього списку санкцій трьох російських компаній.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на 112.

«Хотіли б почути роз'яснення від американської сторони щодо оголошеного 1 червня розширення американських санкцій щодо КНДР, під які потрапили три російські компанії і один громадянин нашої країни. Даний крок викликає подив і глибоке розчарування», - заявив Сафронков.

Як відомо, раніше Сенат США також запропонував розширити санкції проти РФ.

«Не дивлячись на існуючі санкції, Росія як і раніше залишається ворожою, непокірною державою, розгортає свою військову діяльність, і застосовує ресурси кібернетичного інформаційного шпигунства і економічні важелі, щоб завдати шкоди США і внести розкол між ними і їх союзниками», - йдеться в повідомленні сенаторів.

Відзначимо, до списку санкцій потрапили: АТ «Незалежна нафтогазова компанія» екс-глави «Роснафти» Едуарда Худайнатова, збутова «дочка» ННК - АТ «ННК-Приморскнафтопродукт» і компанія Ardis-Bearings.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: