Путін хоче ввести «присягу на вірність» при отриманні громадянства РФ

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін запропонував ввести присягу на вірність під час церемонії прийняття громадянства.
Володимир Путін

Президент РФ Володимир Путін запропонував Держдумі подумати над введенням присяги або церемонії принесення клятви при вступі в російське громадянство.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Російську службу Бі-Бі-Сі».

Помста Путіна після візиту до Парижа та ізоляція РФ: про що свідчить теракт у КабуліВійськовий експерт пояснив, з чим може бути пов'язаний теракт у столиці Афганістану і як розвиватимуться події.

«У нас, коли люди в армію приходять, присягу промовляють. Але коли людина вступає в громадянство нашої країни, то тут теж можна було б подумати і взяти досвід деяких зарубіжних держав, коли є клятва, присяга, інший урочистий акт, яким людина підтверджує свій намір стати громадянином нашої країни», - сказав Путін на зустрічі з спікером Держдуми В'ячеславом Володіним.

Любить таких, як він. Путін назвав Трампа «прямою і відвертою» людиноюРосійський президент Володимир Путін назвав главу США Дональда Трампа «прямою і відвертою» людиною, і що він «любить таких, як Трамп, людей».

Той у відповідь пообіцяв, що депутати вивчать міжнародний досвід в цьому питанні і, з урахуванням російських традицій, запропонують на затвердження президентові текст присяги або клятви на вірність Росії.

Раніше Путін розповів про зустріч з радником Трампа Флінном в 2015 році.

Нагадаємо також, що Путін божився, що Асад не застосовував хімзброю в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: