Жебрівський планує відкрити 10 шкіл на Донеччині

Читать на русском
За словами Жебрівського, цьому році на Донбасі мають відкритися 10 шкіл, наступним кроком стануть заклади медицини.

Глава Донецької ОВЦА Павло Жебрівський заявив, що кошти, які виділятимуться на потреби Донбасу, в першу чергу витрачатимуть на школи й дитячі садки.

Про це він сказав в ефірі «112 каналу», передає «Слово і Діло».

«Гроші потрібні не для відновлення, а для побудови інфраструктури Донбасу. В першу чергу ми використовуємо ресурс на молодь. Це будуть школи, дитячі садки. У цьому році на Донбасі повинні відкритися 10 шкіл. Зрозуміло, що наступним кроком стануть заклади медицини», - заявив Жебрівський.

Авдіївка як український Алеппо: навіщо бойовики атакують містоГолова ради Всеукраїнського об'єднання «Союз учасників миротворчих операцій» пояснив, чого добивається РФ за допомогою штурма Авдіївки і чи залишились фактори стримування РФ у агресії проти України.

Як повідомлялося, 19 травня в Краматорську відбулося виїзне засідання бюджетного комітету Верховної Ради. На ньому обговорили виділення додаткових коштів з бюджету для відновлення інфраструктури, закладів освіти та медицини.

Раніше Жебрівський повідомив, що Авдіївський коксохімічний завод планує інвестувати кошти в розвиток міста.

Також відзначимо, проросійські бойовики блокують відновлення цивільної інфраструктури Донбасу, котрі не дають гарантії безпеки для проведення ремонтних робіт, що може призвести до екологічної катастрофи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: