Маріупольські комунальники не дочекалися нової техніки та контейнерів від Жебрівського

Читать на русском
Контейнери та сміттєзбиральна техніка, придбана коштом обласного бюджету, на баланс КП Комунальник міста Маріуполя не передавались.
Павло Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський не виконав власну обіцянку придбати нову техніку та контейнери для сміття маріупольському КП «Комунальник» до лютого 2017 року коштом обласного бюджету.

Обіцянку Жебрівського «Слово і Діло» зафіксувало 16 листопада 2016 року.

Як зазначив у відповідь на наш запит 14 березня 2017 року директор Департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Маріупольської міської ради, сміттєзбиральні автомиобілі та пластикові контейнери було придбано коштом міського, а не обласного бюджету.

Контейнери та сміттєзбиральна техніка, придбані коштом обласного бюджету, на баланс КП «Комунальник» не передавались.

Відзначимо, раніше голова Донецької ОВЦА не виконав обіцянку встановити у лікарнях регіону дев’ять томографів протягом 2016 року. Також йому не вдалося передбачити в обласному й місцевому бюджетах коштів на компенсацію за користування томографами найменш соціально захищеними верствами населення. Водночас, більша частина обіцянок Жебрівського на сьогоднішній день виконана.

Порівняти рейтинг Жебрівського з іншими головами обладміністрацій та ознайомитися з його персональним досьє можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: