Жебрівський розповів, що буде сприяти розвитку Авдіївки

Читать на русском
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівський розповів, що буде сприяти розвитку Авдіївки.
Павло Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) ​​планує інвестувати кошти в розвиток міста.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на сторінку в Фейсбук Жебрівського.

«Військово-цивільна адміністрація Авдіївки підписала сьогодні угоду про соціальне партнерство з Авдіївським коксохімом», - йдеться в повідомленні.

Глава ОВГА зазначив, що за попередні шість років АКХЗ інвестував в розвиток Авдіївки 53 млн грн. «У цьому році завод планує інвестувати в модернізацію шкіл та садочків та медичні молодіжного центру, а також в розвиток громадського транспорту», ​​- підкреслив Жебрівський.

Голод, міграція, безробіття і бандитський терор: як сьогодні живе ДонбасДиректор Центру досліджень проблем громадянського суспільства оцінив гуманітарну ситуацію на Донбасі.

Зазначимо, що 10 квітня Жебрівський заявив, що обстріл низки підприємств, що діють поблизу лінії розмежування на Донбасі, можуть призвести до екологічної катастрофи, тому це питання буде винесено на міжнародний рівень.

Нагадаємо, що 16 листопада 2016 року Жебрівський запевнив, що за кошти обласного бюджету для маріупольського КП «Комунальник» буде придбано 6 автомобілів Ford та 4 Isuzu для збору і спресовування сміття, 2 екскаватори-навантажувачі JCB, 950 пластикових і 250 металевих контейнерів для сміття.Однак, чиновник так і не зміг вітлити в життя свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: