Одеську митницю очолив колишній керівник спецпідрозділу «Фантом»

Читать на русском
Олександр Власов очолив Одеську митницю, яка після відставки Юлії Марушевський очолював тимчасовий керівник.

Новим керівником Одеської митниці став колишній керівник спецпідрозділу податкової міліції «Фантом» Олександр Власов.

Наказ Державної фіскальної служби України про призначення Власова набув чинності 15 травня, опублікований на сайті ДФС, передає «Слово і Діло».

Данилюк пообіцяв протягом року реформувати митницюСказано 6 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

До призначення Власов керував Головним міжрегіональним управлінням оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції ДФС і Міжвідомчий цільової центр по запобіганню та виявленню порушень законодавства з питань державної митної справи при Мінфіні (з січня 2015 року).

Також у прес-службі відомства додали, що новий керівник Одеської митниці перебував на службі у Миколаївській митниці (1993 - 1995 роки), в органах СБУ, Державної податкової службі і Мінекономрозвитку.

Нагадаємо, у листопаді минулого року керівник Одеської митниці Юлія Марушевська написала заяву на звільнення з посади. Марушевська також розповіла, як Одеська митниця чинить опір реформам.

Після цього на її місце був призначений в якості виконуючого обов'язки Олексій Василенко з центрального апарату ДФС.

У січні поточного року Служба безпеки України спільно із прокуратурою та службою внутрішньої безпеки фіскального служби викрили механізм незаконного збагачення співробітників Одеської митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: