Названі переможці конкурсів на посади начальників трьох митниць

Читать на русском
Переможцем конкурсу на посаду начальника Одеської митниці став Олександр Власов - начальник Головного міжрегіонального управління оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції ГФС.

Державна фіскальна служба визначила переможців конкурсів на посади начальників Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської митниць.

Про це повідомляється на сайті ДФС, передає «Слово і Діло».

Данилюк пообіцяв протягом року реформувати митницюСказано 6 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Згідно з повідомленням, переможцем конкурсу на посаду начальника Одеської митниці став Олександр Власов - начальник Головного міжрегіонального управління оперативного забезпечення зони проведення антитерористичної операції ДФС, керівник Міжвідомчого цільового центру по запобіганню і виявленню порушень законодавства з питань державної митної справи при Міністерстві фінансів України.

У конкурсі на посаду начальника Івано-Франківської митниці переміг Василь Ватаманюк - завідувач сектору організаційного Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ГФС.

НАБУ затримало спільника Насірова з департаменту ДФСПравоохоронні органи затримали начальника департаменту погашення боргів Державної фіскальної служби Володимира Новікова як підозрюваного в спільництві в справі Романа Насірова.

У конкурсі на посаду начальника Тернопільської митниці найбільшу кількість балів набрала Оксана Антонович - перший заступник начальника Тернопільської митниці ДФС.

«Кандидати-переможці будуть рекомендовані конкурсною комісією для зайняття вакантних посад керівників зазначених митниць у відповідності з чинним законодавством. Остаточне призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів України та головами відповідних обласних державних адміністрацій», - йдеться в повідомленні.

Раніше СБУ затримала сумського митника за підозрою у хабарництві.

Нагадаємо, в ДФС повідомляли, що за 2016 рік митниця вилучила майна на 408 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: