ДФС: митниці перевиконали план надходжень на 8 мільярдів гривень

Читать на русском
Митниці, за підсумками першого кварталу, перевиконали план надходжень до держбюджету більш, ніж на 8 мільярдів гривень.
фото: goloskarpat.info

Митниці, за підсумками першого кварталу, перевиконали план надходжень до держбюджету більш, ніж на 8 мільярдів гривень.

Про це заявив виконувач обов'язків голови ДФС Мирослав Продан, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби.

«З початку цього року перевиконання митницями індикативного показника надходжень становить більше, ніж 8 мільярдів гривень», – сказав він.

При цьому в ДФС нагадали, що відповідно до Державного бюджету України на 2017 рік, фіскальна служба може використовувати 10% від суми перевиконання митних надходжень на розвиток митної інфраструктури.

У Мінфіні розповіли подробиці відшкодування ПДВ через онлайн реєстрРаніше ПДВ відшкодовували в останні 5 днів місяця. Тепер повертати ПДВ будуть в будь-який день після узгодження суми.

«За результатами першого кварталу ми отримуємо від Міністерства фінансів України 800 мільйонів гривень, які будуть спрямовані на розвиток, благоустрій та забезпечення технічними засобами митного контролю пунктів пропуску», – зазначив Продан.

Він уточнив, що зараз в ГФС визначають, на які 4 пункту пропуску будуть спрямовані кошти для обладнання інтерактивними системами відеоконтролю, ваговими комплексами і стаціонарними сканерами.

Також Продан розповів, що частина цих коштів надійде до фонду збільшення зарплатні митників.

Нагадаємо, 3 квітня Державна фіскальна служба визначила переможців конкурсів на посади начальників Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської митниць.

Раніше, 23 березня НБУ спростив процедуру переміщення готівкової іноземної валюти через митний кордон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: