Марушевська розповіла, як система чинить опір реформам

Читать на русском
Марушевська повідомила про те, що керівництво ДФС розгорнуло кампанію дискредитації Одеської митниці.

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що керівництво Державної фіскальної служби продовжує чинити опір реформам.

Про це вона написала на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Мені прикро, що система всіляко придумує, як очорнити результати роботи Одеської митниці. Були сподівання, що керівництво ДФС підтримує наші реформи, але щоразу я отримую брехливі звинувачення. Вони прозвучали, зокрема, на вчорашній прес-конференції голови ДФС Романа Насірова», – заявила Марушевська.

За її словами, Насіров вчергове звинуватив Одеську митницю у зникненні конфіскованого вантажу на сумму 50 млн грн. Марушевська нагадала, що цей конфіскат не перебував на Одеській митниці, а належав місцевій податковій.

«Щодо зникнення конфіскованого вантажу на 50 мільйонів гривень нагадую: пане Насіров, Ви керуєте ДФС України, тому дізнайтеся, будь ласка, у Гліба Мілютіна, в. о. глави ДФС в Одеській області, де перебуває конфіскат податкової служби на суму 50 млн грн», – зазначила керівник митниці.

Як стверджує Марушевська, керівництво ДФС бачить лише «зло» в змінах Одеської митниці. Водночас вона запропонувала Насірову самому переконатися в зворотньому та спитати у «білих» компаній, чи покращилася ситуація в Одесі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: