Суд переніс засідання у справі екс-нардепа Царьова

Читать на русском
Шевченківський районний суд Києва переніс на 20 червня розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього нардепа Олега Царьова в скоєнні злочинів проти держави.
Олег Царьов

Шевченківський районний суд Києва переніс на 20 червня розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього нардепа Олега Царьова в скоєнні злочинів проти держави.

Про це повідомляє «УНІАН», пише «Слово і Діло».

Такі дії суд був змушений здійснити через неявку на засідання учасників процесу. При цьому прокуратура заздалегідь поінформувала суд про неможливість участі в сьогоднішньому засіданні.

Суд відмовився розглядати справу ЦарьоваЗгідно з рішенням суду, обвинувальний акт проти Царьова повернуть прокуратурі через відсутність підпису підозрюваного.

Причина неявки на судове засідання сторони захисту Царьова невідома.

Конфіскація грошей Януковича: чи вплинуть $1,5 млрд на економіку та як їх витратить владаГолова комітету економістів України оцінив завершення процесу конфіскації коштів оточення Януковича та припустив, на що вони можуть бути витрачені.

Як відомо, Царьов звинувачується в тому, що в період з квітня по травень 2014 року, будучи депутатом Верховної Ради і кандидатом на посаду президента, взяв участь в зборах проросійськи налаштованих громадян, де публічно закликав їх до активних дій, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу.

Також екс-депутат через ЗМІ поширював заклики щодо визнання самопроголошених «Донецької народної республіки» і «Луганській народної республіки».

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд Києва 31 січня 2017 року розпочав розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього нардепа від «Партії регіонів» Олега Царьова в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Раніше суд дав СБУ доступ до телефонних переговорів ватажка «ДНР» Захарченко.

Відзначимо також, що Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт проти керівників НБУ часів Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: