Кличко відкрив містечко Євробачення на Хрещатику

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко у четвер взяв участь у церемонії відкриття офіційного містечка Євробачення Eurovision Village на Хрещатику.
Євробачення-2017. Київ

Мер Києва Віталій Кличко у четвер взяв участь у церемонії відкриття офіційного містечка Євробачення Eurovision Village на Хрещатику - найбільшої фан-зоні пісенного конкурсу.

Про це повідомили в прес-службі міського голови, пише «Слово і Діло».

«Я вітаю всіх в нашому Євромістечку! Нарешті ми починаємо заходи і Київ стає європейською музичною столицею. - Кожен, хто прийде сюди, зможе подивитися трансляції з головною локації Євробачення, відчути атмосферу свята і отримати багато позитивних емоцій! Упевнений, що ті, хто приїде до нас в гості, не захочуть їхати і будуть розповідати потім вдома про краще місто в світі - Київ», - сказав Кличко під час церемонії відкриття в четвер.

Міські легенди України. Київ: річковий трамвайДніпровський річковий трамвай у Києві – безперечно одна з міських легенд столиці, оскільки його запуск неодноразово відкладали, а саму ідею – то підтримували, то забували.

Директор пісенного конкурсу від Європейської мовної спілки Надя Буркгардту привітала Україну і Київ з початком проведення Євробачення і зазначила, що в цьому році Євромістечко на Хрещатику є найбільшою в історії конкурсу фан-зоною.

Містечко на Хрещатику простягнулося від перетину з вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної. Одночасно на його території може перебувати близько 12 тис осіб. А протягом кожного дня - до 20 тис гостей конкурсу.

Протягом тижня Євробачення тут відбудуться виступи українських та зарубіжних артистів, дискотеки, розважальні шоу і багато інших заходів. На двох великих екранах глядачі зможуть дивитися пряму трансляцію з головної арени конкурсу.

Нагадаємо, організатори пісенного конкурсу Євробачення наступного тижня розглянуть питання щодо застосування санкцій до України і Росії через цьогорічний конфлікт.

А синоптики прогнозують погіршення погодних умов в столиці в день відкриття пісенного конкурсу Євробачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: